O NAMA

Uzgajivačnica pod nazivom “HI NO ARASHI” registrirana je u međunarodnoj evidenciji uzgajivačnica i Hrvatskom kinološkom savezu pod F.C.I (Federation Cynologique Internationale) brojem 9/13.

Živimo u malom mirnom mjestu iznad Opatije, sa dvije kćerke koje su već sada najsretnije osobe jer uživaju u ljubavi naših malenih četveronožnih članova obitelji.

Cijeli život prati nas velika ljubav prema tim predivnim i predobrim bićima, psima. Prvo nas je u životu pratio Scot – Dalmatinski pas. I sada se rado sjećamo njegove razigranosti i velike ljubavi. Scot će uvijek imati posebno mjesto u našem srcu, ali nažalost godine uvijek naprave svoje, te nas napušta 2008. godine. U potrazi za našim novim članom obitelji, u 2010. godini uvozimo prvu Shibu registriranu u Hrvatskom kinološkom savezu sa početnim brojem HR10000SI, Luthien Siwash Legend.

KVALITETAN UZGOJ

Kako je naša ljubav prema tim predivnim bićima sve veća, tako se i broj naše obitelji povećava… Kako želimo imati najbolji uzgoj naše pse uvezli smo iz različitih dijelova svijeta, pomno prateći linije, pedigre i zdravlje. Vođeni ovim smjernicama uvozimo u Hrvatsku prve Shibe iz njihove zemlje podrijetla, Japana.

Naši psi su prvenstveno članovi naše obitelji, žive sa nama u kući, sudjeluju sa nama u svim našim obiteljskim aktivnostima, druženjima, godišnjim odmorima… Istovremeno su i vrhunski izložbeni psi, što i dokazuju sa svojim rezultatima. Počastili su nas sa mnogim uspjesima, mnogim osvojenim titulama najljepšeg pasa pasmine, više puta našli su se na postolju najljepših pasa grupe 5, kao i na osvojenim titulama najljepših parova izložbe, pa čak i najljepšeg štenca izložbe, najljepšeg najmlađeg psa izložbe kao i najljepšeg mladog psa izložbe! Nositelji su osvojenih šampionata različitih zemalja pa i internacionalnog šampionata. Kao članovi kluba 5. FCI skupine, Nordic club, osvojili su višestruke godišnje nagrade kluba.

UNUTAR NAŠE UZGAJIVAČNICE