REZERVACIJA I IZBOR

Prije same rezervacije štenaca volimo razgovarati sa budućim vlasnicima, pobliže ih upoznati. Svi su uvijek dobrodošli u posjet našoj velikoj obitelji! Sama rezervacija štenca potvrđuje se uplatom depozita u iznosu od 300 eura. Tada potpisujemo Ugovor-Rezervaciju štenaca, kojim potvrđujemo samu rezervaciju i upisujemo vas na listu čekanja. Ukoliko se ne okoti željeno štene, iznos rezervacije se vraća ili ostaje za slijedeće leglo, sukladno izboru budućeg vlasnika.

Sam izbor štenaca vrši se po redosljedu izvršene rezervacije i po našoj preporuci. Od prvog dana pratimo njihovu evoluciju, temperament i osobnost kako bi spojili idealno štene sa odgovarajućim vlasnikom, kako bi oboje uživali u dugom i sretnom zajedničkom životu!

Neusporedivo je lakše započeti i živjeti sa pravim psom prilagođenim vlasniku. Važnost pravilne procjene psa i procjene vlasnika bitan je za samog psa, kao i vlasnika, uzgajivača, pasminu i kinologiju.

ODLAZAK U NOVI DOM

Štenci su spremni za novi dom sa 9 tjedana starosti. U toj dobi imaju primljeno prvo cijepljenje i mikročipiranje. Štenci su očišćeni od vanjskih i unutarnjih parazita. Čišćenje od unutarnjih parazita vrši se svaka dva tjedna do dana odlaska u novi dom. Preuzimanje štenca vrši se u našoj uzgajivačnici (iznimka velike udaljenosti – prema dogovoru).

Novim vlasnicima redovito šaljemo slike i video kako bi sudjelovali u odrastanju svog novog člana obitelji.

Štene odlazi u novi dom sa:

  • Veterinarskom knjižicom – EU putovnica

  • Veterinarski pregled – koji je potvrđen u knjižici

  • Rodovnica izdana od strane HKS/ FCI – dostavljamo kada je spremna

  • Ugovor i brošura za štenca

  • Kit za štence – različiti dodaci za lakšu prilagodbu na novi dom

Ukoliko razmišljate o nabavci ove predivne pasmine, uvijek nas možete kontaktirati ili posjetiti. Rado ćemo vam odgovoriti na sva vaša pitanja. Također volimo da nam se i vi pobliže predstavite kako bi upoznali nove buduće vlasnike i novi dom našega štenca.

POŠALJI UPIT